Stort udvalg af kondomer

Stort udvalg af kondomer

Hvor kan jeg finde kondomer gratis?

Dette afsnit handler om, hvor man kan finde kondomer gratis. Der er mange muligheder for at få kondomer gratis, såsom Planned Parenthood, dit sundhedscenter på skolen eller din lokale offentlige sundhedsafdeling.

Du kan også få kondomer fra følgende organisationer:

– Den nationale kampagne for at forhindre teenager og uplanlagt graviditet

– Det nationale AIDS-uddannelsesprogram

– Programmet til forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme (STD).

– Centers for Disease Control and Prevention (CDC)

Hvad er nogle af de nye film på Netflix?

Der er mange nye film på Netflix. For eksempel er der en film kaldet "The Kissing Booth", der netop er udkommet i år. Den handler om en gymnasieelev, der har været forelsket i sin bedste ven i årevis, og så begynder han at date en anden – så hun opretter en omfattende kyssebod for at få ham tilbage.

Der kommer også nogle andre fantastiske film ud snart, såsom "To All the Boys I've Loved Before", som handler om en pige ved navn Lara Jean, der skriver hemmelige kærlighedsbreve til alle sine forelskede, men aldrig sender dem. En dag bliver brevene sendt, og hun må konfrontere sine forelskede igen.

Hvor mange tv-serier har Netflix tilgængelige for visning?

Netflix er en populær streamingtjeneste, der tilbyder en bred vifte af tv-shows, film og dokumentarer. De har over 500 originale serier og film, og de tilføjer flere hvert år.

Skal jeg være voksen for at købe kondomer?

Nej, du behøver ikke være voksen for at købe kondomer. Du kan få dem på de fleste apoteker og dagligvarebutikker. Nogle stater kræver, at du viser ID for at købe kondomer, men ikke alle gør det.

Hvad er den månedlige pris for Netflix?

Netflix er en abonnementstjeneste, der giver ubegrænset adgang til tv-serier og film. Du kan se så mange tv-serier eller film, som du vil med Netflix, og der er ingen reklamer. De månedlige omkostninger for Netflix afhænger af den plan, du vælger.

Grundplanen koster $7,99 pr. måned, standardplanen koster $9,99 pr. måned, og Premium-planen koster $11,99 pr. måned.