10 karakteristiske gintyper at prøve i din drikkeoplevelse

10 karakteristiske gintyper at prøve i din drikkeoplevelse

Gin-kategorien er et sprut-elskers paradis. Der er så mange mærker og varianter at prøve, det kan være overvældende. Den bedste måde at finde din favorit på er at prøve så mange som muligt.

Denne artikel vil introducere dig til 10 karakteristiske typer gin, der er værd at prøve.

1) Pink Gin: Denne type gin serveres traditionelt med tonicvand, limejuice og en skive citron eller limepynt i glasset. Den blev skabt i 1874 af bartender Henry "Harry" Craddock på American Bar på Londons Savoy hotel og er lavet med både tør gin og Angostura bitter.

2) Old Tom Gin: Denne type gin blev oprindeligt skabt til medicinske formål i slutningen af det 18. århundrede

Hvad er Gin

Gin er en spiritus, der er destilleret af kornmos og smagt til med enebær. Smagen af gin kan variere afhængigt af typen af enebær, der bruges.

Oprindelsen af gin ligger i Holland, hvor den blev skabt som et lægemiddel til at hjælpe folk med at komme sig efter sygdom. Det blev hurtigt populært i hele Europa og spredte sig til sidst til Amerika.

Typer af gin

De to hovedtyper af gin er London dry gin og Old Tom gin. London dry gin er den mest populære type gin, og den er lavet med enebær, angelica-rod, korianderfrø, orrisrod, kassiabark og kanel. Den har en meget ren smag og bruges i mange cocktails. Old Tom Gin er en sødere type gin, der har eksisteret i århundreder. Den indeholder nogle enebær, men har også andre urter som kardemomme, vaniljebønner eller anisfrø tilføjet for at give den en anden smagsprofil.

London Dry Gin:

– Enebær – Angelica rod – Korianderfrø – Orris rod – Cassia Bark – Kanel

Gamle Tom Gin:

Historien om gin

Gin er en destilleret drik lavet af enebær, hvis destillat typisk kaldes gin. Gin blev oprindeligt skabt i Holland og blev senere udviklet af britiske soldater, der tilføjede forskellige urter til deres vin med enebærsmag.

I 1690 indførte William III af England lovgivning for at fraråde at drikke alkohol i offentlige huse, så folk drak gin i stedet for. Dette er grunden til, at gin blev populær blandt underklassen og blev ofte forbundet med prostitution og andre sociale dårligdomme.

Første gang, at gin dukkede op på en etiket, var i 1831, da londoneren William Burroughs producerede den under navnet "Burroughs' Old Tom Gin".

Hvordan og hvor skal man drikke gin

Gin er en spiritus, der fremstilles ved at destillere kornsprit med enebær og andre urter. Det blandes ofte med andre ingredienser for at skabe forskellige smage og smage.

Den første ting at vide om gin er forskellen mellem London dry gin og hollandsk genever. London dry gin har en mere udtalt enebærsmag, mens genever har en mere udtalt maltsmag. Den anden ting, du bør vide om gin, er de typer drinks, den kan bruges i. Gin kan bruges i martinier, gimlets, Tom Collins og mange andre cocktails. Den kan også nydes alene som et shot eller blandet med tonic vand som highball eller spritzer.

Du bør drikke din gin pæn eller on the rocks for maksimal nydelse af dens smagsprofil. Hvis

Metoder til at blande og servere en Tanqueray & Tonic eller anden cocktail med gin som hovedingrediens

Gin er en spiritus, der er destilleret fra korn eller andet plantemateriale. De mest almindelige typer gin er lavet af enebær, men andre botaniske produkter såsom citrusskaller, korianderfrø eller lakridsrod kan også bruges. Gin er en af de tidligste spiritus, der blev skabt i middelalderen, og det har været en populær drik lige siden.

Der er mange måder at blande og servere en Tanqueray & Tonic eller anden cocktail med gin som hovedingrediens. Nogle mennesker foretrækker, at deres drinks er på den søde side, så de kan tilføje noget sukkersirup, tonicvand eller club soda for sødmen. Andre mennesker vil foretrække, at deres er på den tørre side, så de kan tilføje lidt limesaft eller citronsaft for at blive syrlig. Der er

Konklusion/anbefalinger om, hvordan nyder du din?

Jeg drikker ikke gin.