Sådan styler du dine espadriller til sommerens fester

Sådan styler du dine espadriller til sommerens fester

Sommeren er over os, og det betyder lange dage i solen, hyggelige grillfester og lange aftener på terrassen. Og til alle disse sommerlige begivenheder er det vigtigt at have den rette påklædning. Espadriller er en fantastisk skotype, der er både komfortabel og stilfuld på samme tid, og som passer perfekt til sommerens fester. Men hvordan styler man egentlig sine espadriller til en festlig anledning? I denne artikel vil vi give dig nogle tips og tricks til, hvordan du kan matche dine espadriller med forskellige typer festoutfits, så du kan se fantastisk ud til enhver lejlighed. Vi vil blandt andet komme ind på, hvordan du vælger den rigtige type espadriller, hvordan du kan matche dem med kjoler, og hvordan du kan tilføje accessories til dit espadriller-outfit. Så læn dig tilbage og lad os guide dig til, hvordan du kan rocke dine espadriller til sommerens fester!

Vælg den rigtige type espadriller

Når det kommer til valg af espadriller, er der flere forskellige typer at vælge imellem. Det kan være en god idé at overveje, hvilken type der passer bedst til den specifikke fest, du skal til. Hvis det er en mere formel fest, kan det være en god idé at vælge espadriller med hæl eller i en mere elegant udgave, mens mere afslappede fester måske kræver mere casual espadriller. Det er også vigtigt at tage hensyn til, hvad der passer til din personlige stil og dit outfit. Uanset hvilken type espadriller du vælger, er det dog vigtigt, at de er behagelige at have på, så du kan danse og feste hele natten lang.

Match dine espadriller med kjoler

Espadriller er en alsidig sko, der kan styles på mange forskellige måder. Hvis du ønsker at matche dine espadriller med en kjole, er der flere ting, du skal overveje. Først og fremmest skal du tænke på farver og mønstre. Hvis din kjole har et mønster, er det en god idé at vælge espadriller i en ensfarvet nuance eller omvendt. På den måde undgår du at overstimulere dit outfit med for mange mønstre. Hvis du ønsker at skabe en mere sammenhængende stil, kan du prøve at matche farverne i din kjole med farven på dine espadriller. Hvis din kjole er i en neutral farve som sort eller hvid, kan du nemt tilføje lidt farve ved at vælge espadriller i en stærk farve som rød eller gul. Vælg gerne en let og luftig kjole, når du sætter espadrillerne sammen med dit outfit, da det skaber en sommerlig og afslappet stemning.

Brug espadriller til mere afslappede festoutfits

Espadriller behøver ikke kun at være en casual sommersko. De kan faktisk også bruges til mere afslappede festoutfits. Prøv for eksempel at kombinere dine espadriller med en løs jumpsuit eller en let sommerkjole i en mere afslappet stil. Det vil give dit outfit en legende og afslappet stemning, samtidig med at du stadig ser chic ud. Du kan også vælge at style dine espadriller med et par shorts og en let top for et mere casual look. Husk at tilføje nogle sjove accessories, som en stor strandtaske eller et par solbriller, for at gøre dit outfit mere interessant og sommerligt.

Tilføj accessories til dit espadriller-outfit

Når du har fundet de perfekte espadriller til dit outfit, så er det på tide at tænke over, hvordan du kan tilføje accessories for at gøre dit look endnu mere interessant. En simpel måde at gøre dette på er ved at tilføje smykker til dit outfit. Hvis du bærer en simpel kjole og et par espadriller, kan du tilføje et statement smykke for at tilføje lidt ekstra flair. En stor halskæde eller et par statement-øreringe kan gøre en stor forskel i dit outfit.

En anden måde at tilføje accessories til dit espadriller-outfit er ved at tage en taske med. En lille crossbody taske eller en clutch kan tilføje lidt ekstra elegance til dit look, mens en større taske kan give dig mulighed for at have alt, du behøver til festen med dig. Vælg en taske, der matcher farven på dine espadriller eller vælg en kontrastfarve for at give dit outfit en pop af farve.

Her finder du mere information om espadrillos.

Endelig kan du også overveje at tilføje et bælte til dit outfit. Hvis du bærer en løs kjole eller en oversize skjorte, kan et bælte hjælpe med at fremhæve din talje og give dit outfit mere form. Du kan vælge et simpelt læderbælte eller et bælte med et statement spænde for at tilføje lidt ekstra stil.

Uanset hvilke accessories du vælger at tilføje til dit espadriller-outfit, så husk at holde det simpelt og elegant. Espadriller er en afslappet sko, så du vil undgå at overvælde dit outfit med for mange accessories. Vælg et eller to accessories, der supplerer dine espadriller og dit outfit, og du vil være klar til at feste i stil.